Visum voor Turkije op vliegveld kopen is niet altijd handig

Ga je binnenkort op vakantie naar Turkije? Vergeet dan niet van te voren een Turkije visum aan te vragen. Ok, je kunt nog steeds een visum op het vliegveld in Turkije kopen, maar hier kleven wel wat nadelen aan. Zoals…

Paspoort niet lang genoeg geldig
Het komt vaak voor dat mensen snel een last-minute vakantie boeken. Aan het visum wordt dan even niet gedacht en pas op de luchthaven in Turkije komen ze er achter dat er een visum gekocht moet worden. Dan komt het nog wel eens voor dat het paspoort niet lang genoeg geldig blijkt te zijn. Als je dit pas op de luchthaven ontdekt, ben je de sjaak. Door bijvoorbeeld online via Visumland een visum te kopen kun je (mocht dat nodig zijn) nog op tijd een nieuw paspoort regelen.

Lange rijen bij visumloket in Turkije
Op de luchthavens in Turkije kun je soms gewoon de pech hebben dat opeens iedereen tegelijk landt. En dan mag je dus achter in de rij bij het visumloket aansluiten tot je eindelijk aan de beurt bent. Dat is nou niet echt een leuk begin van je vakantie…