Visum voor Turkije aanvragen met een verblijfsvergunning?

Dat je tegenwoordig heel makkelijk een Turks e-visum via internet kunt aanvragen weten al veel mensen. De meeste Nederlanders hebben een Nederlands paspoort of een Nederlandse identiteitskaart en kunnen hiermee het visum aanvragen. Maar wat als je deze twee niet hebt? Kun je dan wel een e-visum voor Turkije aanvragen? Ja, mits je ook een paspoort hebt van het land van herkomst. Visumland kan dit regelen.

Op vakantie naar Turkije
Met alleen een Nederlandse verblijfsvergunning is het niet mogelijk om een e-visum voor Turkije aan te vragen. Mensen die naar Turkije op vakantie willen gaan maar geen Nederlands reisdocument hebben kunnen wel een visum voor Turkije aanvragen als ze een paspoort hebben van het land van herkomst. Neem hierover contact op met Visumland.