Visum Turkije kopen voor 15 euro?

Veel mensen vragen zich af waar ze een visum voor Turkije kunnen kopen voor 15 euro. Helaas is het antwoord simpel en kort: dat kan niet meer. Dat komt omdat het tarief voor een visum is verhoogd door Turkije. Daarnaast werkt de de zwakke euro niet mee. Bij Visumland kunt u uw Turkije visum voor 21,90 euro kopen. Bovendien weet u zeker dat u uw visum nog dezelfde dag ontvangt.

Vroeger was een visum voor Turkije goedkoop: 15 euro. Turkije heeft de tarieven voor visa echter verhoogd. Een deel van de prijs hangt bovendien ook nog samen met de wisselkoers tussen de dollar en de euro. De laatste tijd is de waarde van de euro ten opzichte van de dollar gezakt.

Wie nu op de Turkse luchthaven een visum wil kopen voor Turkije, moet daar 25 euro per persoon voor betalen. Wie vooraf een e-visum voor Turkije online koopt, kan dit via internet doen. Maar de meeste websites vragen onnodige hoge bemiddelingskosten.

Weet dat een visum voor Turkije nooit meer zou mogen kosten dan 21,90 euro. Websites die meer vragen, daar betaalt u teveel.